Uw kunststof kozijnen specialist in: Groningen, Friesland en Drenthe
Heeft u vragen? Bel ons 0597 - 671 113
Volg ons op | |

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Terug naar Projecten

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!

De gevel van deze woning is hoger dan de standaard, waardoor de nieuwe kunststof raampartij en deuren erg spectaculair te noemen zijn. 

Recensie van de klant:

"Douwe is bij ons gekomen om alles in te meten, waarbij we een prijs geoffreerd kregen, we hebben wat bijzondere wensen doorgegeven, zo hadden wij de wens om een aantal vensters in de binnenzijde een andere kleur (antraciet) te geven en aan de buitenkant donkerblauw zodat dit overeenkomt met het overige houtwerk, ze hebben bij MSN kozijnen een aantal schetsen gemaakt en deze hebben we nog een aantal keer gewijzigd, dit was allemaal geen probleem en toen we tevreden waren met de devinitieve schets hadden we een paar maanden later de kozijnen er in zitten. De montage verliep erg prettig. 2 vakmannen kwamen s'morgens vroeg en hebben de enorm dikke muur + kozijn eruit gebroken. Er stond een container voor het puin klaar en ze hebben zelfs de straat aangeveegd. Daarna is er flink doorgewerkt om het kozijn er in te plaatsen. Het ziet er super uit, goede afwerking en aardige gasten. Wij zijn dik tevreden! "

Foto's

 
 

Bekijk ook

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees het hele bericht
Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees het hele bericht
Kunststof deur BMW Martinistad   Afgelopen maand hebben wij een kunststof deur geplaatst in de ingang van de werkplaats naar de wasstraat van BMW Martinistad. Dit geheel hebben wij netjes afgewerkt met onze kunststof platpanelen, hierdoor ziet de wasstraat en de werkplaats er weer zeer netjes en onderhouden uit.  
Lees het hele bericht

Waarom kiezen voor 
MSN kunststof kozijnen
? >

Wilt u ook kunststof kozijnen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of bel ons ( 0597-671113 ) voor gratis advies.

Offerte aanvragen

Voor Particulieren & Bedrijven

Wij leveren kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en horren aan zowel particulieren als bedrijven.

Van een enkel kozijn tot .... uw project is bij ons in vertrouwde handen!

Kies voor top kwaliteit

Met 20 jaar ervaring staan wij garant voor top kwaliteit!

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten en ons team zorgt voor vakkundige installatie!

Begeleiding van advies tot montage

Uw persoonlijke adviseur begeleidt het gehele project, van eerste advies tot en met de oplevering.

Het enige wat u doet is genieten van uw aankoop!