Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu
  • Eigen fabricage
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Schüco profielen (marktleider)
  • Begeleiding van advies tot montage

Over Ons

MSN kunststof kozijnen uit Nieuwe Pekela is inmiddels al meer dan 20 jaar specialist in het verkopen en plaatsen van kunststof kozijnen. Wij werken met een deskundig team van 18 personen door heel Groningen, Drenthe en Friesland. Wij onderscheiden ons in topkwaliteit service, producten tegen scherpe prijzen en een eigen productielijn. Door die eigen productielijn werken wij met korte lijnen en schakelen we op verschillende situaties razendsnel.

Onze fabriek

Onderdeel van MSN kunststof kozijnen is onze eigen fabriek waar wij van Schüco profielen kwalitatief hoogstaande kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren maken. Deze producten produceren wij voor onze klanten op maat en zijn voorzien van hoogwaardig beslag van A-kwaliteit. Door een volledig geautomatiseerd machinepark en uitgebreide interne kwaliteitscontroles worden de foutmarges tot een minimum beperkt. In onze fabriek in Nieuwe Pekela werken zes mensen.

Overig personeel

Naast het personeel in onze fabriek werken er zes mensen in de buitendienst en vier op het kantoor. Het personeel in de buitendienst bestaat uit vakkundige mensen met jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen van kunststof kozijnen en aanverwante artikelen.
De mensen op kantoor zorgen dat dit alles zo gestroomlijnd mogelijk gaat, als een geoliede machine.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, sturen we ruim voor de montage een inmeter bij u langs om de kunststof kozijnen nauwkeurig op te meten. Met deze afmetingen gaan we de profielen bestellen en aan de slag in onze fabriek. Ten slotte installeren we uw nieuwe kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren zodat u kunt genieten van onze onderhoudsvrije producten.

Offerte aanvragen