Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu
  • Eigen fabricage
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Schüco profielen (marktleider)
  • Begeleiding van advies tot montage

De juiste partner voor kunststof kozijnen

MSN Kunststof Kozijnen levert kozijnen voor de zakelijke markt, zoals zzp'ers, aannemers, projectontwikkelaars, VVE's en woningcoöperaties. Doordat de productie van onze kunststof producten in onze eigen fabriek plaatsvindt, kunnen we u snel van kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien voorzien. 

Dankzij ruim 25 jaar ervaring in het fabriceren en plaatsen van kunststof kozijnen kunnen we u topkwaliteit garanderen. U ontvangt altijd een scherp geprijsde offerte van ons en we leggen u graag persoonlijk uit waarom MSN Kunststof Kozijnen de beste keuze is voor uw onderneming.

 

Wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen? Of wilt u zelf de kosten van nieuwe kozijnen berekenen?
Vraag onze adviseur
Kosten kunststof kozijnen berekenen

Onze kunststof producten

Van hoogwaardig kunststof, gemaakt in onze fabriek

Kunststof kozijnen

De uitstraling van uw woning is belangrijk voor u, Kunststof Kozijnen zijn bepalend voor deze uitstraling. Door de vorm en de kleur kunt u uw eigen ideeën verwerken in het ontwerp van uw woning.

Kunststof deuren

De Kunststof deuren van MSN zijn voorzien van inbraakwerende 3 punts sluitingen volgens de laatste normen. Het grote voordeel van deze sluitingen is, dat ze altijd op alle 3 punten aangrijpen, ook als u de deur niet met de sleutel afsluit.

Kunststof schuifpuien

Heerlijk genieten van binnen en buiten leven in de zomer. En volop warmte & wooncomfort in huis als het buiten koeler is. Laat uw tuin onderdeel worden van uw woonkamer.

Horren en raamdecoraties

MSN Kozijnen is dealer van KeJe, het grootste maatwerk productiebedrijf van horren & raamdecoraties. KeJe biedt diverse deurhorren, raamhorren en raamdecoraties die zijn te monteren zonder te hoeven schroeven of boren in kozijnen.

Deze kozijnen zijn net geplaatst:

Onze producten in de praktijk

Offerte aanvragen