Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu
  • Eigen fabricage
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Schüco profielen (marktleider)
  • Begeleiding van advies tot montage

Duurzaam en Milieubewust

Heeft u de nieuwe en eerste volledig elektrische auto van MSN kunststof kozijnen al gezien? Wij vinden hem prachtig geworden; opvallend en met een duidelijke boodschap.

“Kiezen voor kunststof kozijnen is kiezen voor een duurzame oplossing en daar past elektrisch rijden perfect bij” aldus de super enthousiaste Douwe de Wit (eigenaar en adviseur bij MSN). “We laten met deze auto duidelijk zien dat ook wij kiezen voor duurzaamheid. Voor de productie van onze kozijnen wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede grondstoffen en doordat de profielen perfect op maat worden gefabriceerd ontstaat er zowel in de productie als op locatie vrijwel geen (rest)afval. Kunststof kozijnen gaan een leven lang mee, zonder noemenswaardig onderhoud, u hoeft ze alleen maar af en toe een keer schoon te maken. Voor de productie van onze kozijnen wordt geen hout gekapt en het transport van de grondstoffen verloopt efficiënter dan bijvoorbeeld bij houten kozijnen het geval is. Van productie tot recyclen en gedurende de gehele levensduur van de kozijnen ontzien we het milieu.”

“Onze klanten kiezen voor duurzaam. Wij willen die keuze graag benadrukken en hebben daarom in overleg met Hans van Niel (VNR creative) gekozen voor de groene accenten op de auto en de slogan ‘Duurzaam en Milieubewust’. We bezoeken al onze klanten persoonlijk, grote kans dus dat u me binnenkort in onze opvallende auto bij u in de buurt ziet.”

Meer info over Duurzaamheid en Milieu met kunststof kozijnen

We kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van bovenstaande graag meer informatie wilt over onze duurzame kunststof kozijnen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, voor een persoonljk gesprek met onze adviseur.

Ik wil meer weten over kunststof kozijnen en duurzaamheid

Wilt u vrijblijvend advies?

 

Vraag onze adviseur

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen