Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu
  • Eigen fabricage
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Schüco profielen (marktleider)
  • Begeleiding van advies tot montage

Montage / plaatsing van uw kozijnen

De kwaliteit van kunststof kozijnen wordt mede bepaald door de montage!

Ook al heeft u nog zulke mooie kozijnen, als deze niet goed worden geplaatst ervaart u niet de uitstraling en het comfort dat u ervan mag verwachten. Naast dat wij top-kwaliteit kunststof kozijnen leveren zorgt ons eigen montage team er tevens voor dat deze vakkundig worden geplaatst.

MSN kunststof Kozijnen is dé vakman als het gaat om de montage van uw nieuwe Kunststof Kozijnen, Deuren, schuipuien of serres. Omdat wij zijn begonnen als montage-bedrijf hebben wij ernorm veel kennis op het gebied van installatie en montage. Deze kennis en ervaring passen wij toe in de montage van vandaag en morgen.

MSN staat voor Montage Service Noord, een bedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend als het gaat om de montage van uw nieuwe Kunststof Kozijnen. Wij zijn reeds 20 jaar werkzaam in de montage van Kunststof Kozijnen en aanverwante artikelen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u deze juiste montage garanderen en u daarmee garanderen dat u jarenlang plezier van uw Kunststof kozijnen zult hebben. MSN Kunststof Kozijnen begeleidt het hele proces van advies tot en met montage. Zelf heeft u bij ons nergens meer omkijken naar!

Naast de montage is de afwerking van het kozijn een belangrijk aspect. Zo kunt u kiezen uit verschillende varianten van afwerking, van een plint tot een hoeklijst en van vensterbank binnen tot de raamdorpelstenen aan de buitenzijde. Neem vandaag nog contact op met onze adviseur en bespreek de mogelijkheden zodat ook u zich kunt vergewissen van een perfecte montage.

In het verleden behaalde resultaten bieden bij ons wel garantie voor toekomst.

Wilt u vrijblijvend advies?

 

Vraag onze adviseur

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen