Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu
  • Eigen fabricage
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Schüco profielen (marktleider)
  • Begeleiding van advies tot montage

Opnieuw subsidie voor duurzame verbeteringsmaatregelen woningen in aardbevingsgebied Groningen

Waardevermeerderingsregel 2017 van start op 3 april, 9.00 uur

Eigenaren van woningen in het Groninger aardbevingsgebied kunnen opnieuw subsidie krijgen voor duurzame verbetering van hun huis. De Waardevermeerderingsregel 2017 gaat van start op 3 april om 9.00 uur. De regeling betreft vele energiebesparende maatregelen, die de waarde van de woningen vergroot.

Ook kunststof kozijnen

Ook kunststof kozijnen vallen onder deze regeling. Dat is logisch, want met kunststof kozijnen met HR++ of tripleglas is de energiebesparing in woningen verrassend groot. U krijgt dus subsidie én uw energienota is fors lager. En dat is nog niet het enige: kunststof kozijnen vergroten ook nog eens de waarde van uw woning. Ze zien er zeer fraai uit en zijn onderhoudsarm, een aanwinst voor elke woning.

Regio

De Waardevermeerderingsregeling 2017 is vooralsnog van kracht voor woningen in elf gemeenten in Oost-Groningen: Slochteren, Winsum, Bedum, Ten Boer, Loppersum, De Marne, Delfzijl, Appingedam, Eemsmond, Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde. Er zijn plannen om deze regio te vergroten, maar die zijn nog niet definitief. Wij houden u op de hoogte.

Voorwaarden

De vergoeding van energiebesparende maatregelen is maximaal vierduizend euro per woning. De schade aan de woning moet minimaal duizend euro en sinds 1 januari 2016 zijn erkend in een schaderapport van het Centrum Veilig Wonen (CVW). Het kan dus ook met terugwerkende kracht.

Ervaren in subsidieaanvragen

Veel mensen weten niet hoe zij de subsidieaanvraag moeten regelen. Zo kunt u snel verzanden in de formele benadering van instanties. Wij werken al langer samen met de instanties die zich bezighouden met aardbevingsschade. Deze ervaring zetten wij graag in om u verder te helpen.

Vrijblijvend advies

Om te beginnen komen onze specialisten geheel vrijblijvend langs. Daarbij spreken wij alles op zeer begrijpelijke wijze met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen keuze maken.”

Ik wil meer weten over kunststof kozijnen in aardbevingsgebied

Wilt u vrijblijvend advies?

 

Vraag onze adviseur

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen