Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Projecten - Particulieren

Binnenkort!
Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!
Lees meer

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer

Gehele woning voorzien van kunststof in Assen, Drenthe

Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen   Afgelopen week hebben wij een gehele woning in Assen voorzien van kunststof kozijnen. Alle houten kozijnen en deuren zijn vervangen door kunststof van het merk Inoutic. Daarnaast hebben wij in de ac…
Lees meer

Renovatie van twee dakkapellen en een erker in Appingedam, Groningen

Afgelopen week hebben wij voor een klant in het Groningse Appingedam een complete renovatie gerealiseerd ten behoeve van twee dakkapellen en een erker.
Lees meer

Plaatsing Schuifpui Veendam, Groningen

Voor een klant in Veendam hebben wij de houten kozijnen vervangen voor een grote kunststof hefschuifpui. Hierdoor lijkt de woning veel strakker en is de achterkant van de woning vele malen inbraakveiliger geworden.  
Lees meer

Gehele woning in Veendam, Groningen voorzien van kunststof kozijnen

Waarom kiezen voor MSN kozijnen: Door het 5 kamer systeem, heeft U een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Door de interne staalversterking zijn de Kunststof kozijnen inbraakwerend. Ingenieuze waterafvoer, hierdoor geen storende waterkapjes. Lan…
Lees meer

Voordeur Uithuizen, Groningen

In uithuizen hebben we een voordeelpaneel geplaatst.
Lees meer

Kunststof kozijnen in boerderij Kolham, Groningen

MSN Kunststof Kozijnen in Groningen (Nieuwe Pekela) heeft een boerderij in Kolham voorzien van kunststof kozijnen die prima passen bij dit prachtige, authentieke pand. De eigenaar van deze woonboerderij waardeerde onze adviezen zeer en is super tevre…
Lees meer

Doorbraak nieuwe slaapkamer te Meeden, Groningen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Vrijblijvende offerte aanvragen
Lees meer

Elk kozijn van kunststof in woning Uithuizermeeden, Groningen

De bewoner van een vrijstaande woning in Uithuizermeeden wilde elk kozijn in zijn woning laten vervangen door een kozijn in kunststof. Wij klaarden de klus naar volle tevredenheid, ook vanwege onze scherpe prijzen in kunststof kozijnen.
Lees meer

Achterpui te Veendam, Groningen

Een gerealiseerde wijziging in de achtergevel van enkele deur naar een hef-schuif-pui
Lees meer

Renovatie dakkapel Uithuizen, Groningen

Hier wou de eigenaar geen onderhoud meer aan de dakkapel en vroeg ons of hier raad mee wisten. Wel moest er voorzichtig gewerkt worden in verband met een net geinstaleerde badkamer.  
Lees meer
Offerte aanvragen