Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Elk kozijn van kunststof in woning Uithuizermeeden, Groningen

De bewoner van een vrijstaande woning in Uithuizermeeden wilde elk kozijn in zijn woning laten vervangen door een kozijn in kunststof. Wij klaarden de klus naar volle tevredenheid, ook vanwege onze scherpe prijzen in kunststof kozijnen.

Elk raamkozijn onderhoudsarm

Elk raamkozijn en elk draai kiep raam in de woning is door MSN Kunststof Kozijnen vervangen door kunststof. Daarmee is de woning qua schilderwerk nu onderhoudsarm. De schilder hoeft nooit meer langs te komen voor een klus die in de duizenden euro’s kan lopen. De investering in nieuwe kozijnen levert de bewoner daarmee een aanzienlijke besparing op onderhoud op.

Prijzen kunststof kozijnen

MSN Kunststof Kozijnen mocht deze klus uitvoeren vanwege de gunstige prijzen van kunststof kozijnen. De eigenaar van de woning wilde hoge kwaliteit voor de beste prijs. Daarmee konden wij hem heel goed van dienst zijn, want onze prijzen voor kunststof kozijnen zijn zeer gunstig.

Waarom kozijnen in kunststof?

Een belangrijk voordeel zijn de lage prijzen. Kunstof kozijnen zijn in aanschaf goedkoper dan kozijnen van hout of aluminium. Een tweede voordeel is de hoge isolatiewaarde, zowel qua geluidsisolatie als qua warmte-isolatie. U bespaart dus extra op stookkosten in de woning. Bovendien zijn onze kozijnen zeer veilig, dankzij een constructie met staalversterking, zijn ze inbraakwerend.

Verder gaan de kozijnen heel lang mee omdat ze uitstekend bestand zijn tegen weersinvloeden zoals zonlicht, vorst en vocht. Ook zijn de onderhoudskosten minimaal: schilderen hoeft niet. Om ze mooi te houden, is het wel aan te bevelen om de kozijnen af en toe te reinigen. Er is volop keuze in kleuren, vormen en designs, zodat wij altijd kunststof kozijnen kunnen leveren die helemaal passen bij uw woning.     

Wilt u meer informatie over kozijnen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Bekijk ook

Binnenkort!
Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!
Lees meer

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer
Offerte aanvragen