Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Kunststof kozijnen in boerderij Kolham, Groningen

MSN Kunststof Kozijnen in Groningen (Nieuwe Pekela) heeft een boerderij in Kolham voorzien van kunststof kozijnen die prima passen bij dit prachtige, authentieke pand. De eigenaar van deze woonboerderij waardeerde onze adviezen zeer en is super tevreden met het eindresultaat. 

Authentieke uitstraling

De eigenaar van de boerderij benaderde verschillende leveranciers. De keuze viel op ons vanwege onze maatwerkoplossing: waar andere leveranciers standaard producten aanboden, dienden wij een plan in waarbij wij heel uitdrukkelijk rekening hielden met de authentieke uitstraling van de boerderij.

Maatwerk in kunststof kozijnen

Zo gebruikten wij betondorpels in plaats van raamdorpelstenen. Daarnaast hebben wij de horizontale stijl uitgevoerd in vlakprofiel in dezelfde kleur als de draaiende delen. Op basis van ons aanbod van maatwerk met oog voor detail, koos de eigenaar van de boerderij voor ons. Hij is na uitvoering van het werk zeer tevreden over het resultaat.

Raamkozijnen bepalen de uitstraling van de woning

Raamkozijnen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van de woning. Kunststof kozijnen hebben tegenwoordig een zo geavanceerd en verfijnd design, dat ze passen bij woningen van elk type: van een traditioneel huis tot moderne nieuwbouw, van rijtjeswoning tot herenhuis: voor elke smaak en elke stijl leveren wij kunststof kozijnen die een meerwaarde zijn voor de woning. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze keuze in profielen, kleuren en designs.

Prijzen van kunststof kozijnen

De prijzen van onze kunststof kozijnen zijn scherp. Dankzij uitstekende prijsafspraken met onze leveranciers en onze efficiënte werkwijze kunnen wij u altijd een zeer aantrekkelijke offerte bieden. Onze offertes zijn transparant en overzichtelijk, inclusief de begeleiding van het complete werk van advies tot en met montage.

Kwaliteit in kunststof raamkozijnen 

Wij stellen strikte kwaliteitseisen aan de kwaliteit van de kunststof kozijnen die wij monteren. Productie in de fabriek vindt plaats onder de strengste eisen en door middel van interne kwaliteitscontroles borgen de onze leveranciers dat alle kunststof kozijnen de fabriek perfect verlaten. Zo leveren wij u gegarandeerd topkwaliteit.

Wilt u meer informatie over kozijnen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

Bekijk ook

Binnenkort!
Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!
Lees meer

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer
Offerte aanvragen