Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Kunststof Schuifpui Veendam

MSN Kunststof Kozijnen heeft een schitterende kunststof schuifpui in Veendam geïnstalleerd, waarbij een bestaande blinde muur is omgetoverd tot een prachtige toegang tot het buitenleven.

MSN Kunststof Kozijnen heeft recent een prachtig project afgerond in Veendam. Voor een tevreden klant hebben we een gevelaanpassing uitgevoerd waarbij een hoogwaardige kunststof hefschuifpui is geplaatst in een bestaande blinde muur. Deze schuifpui is vervaardigd uit duurzame kunststof profielen van het gerenommeerde merk Schüco, de marktleider op het gebied van kunststof kozijnen.

De schuifpui is in onze eigen fabriek met precisie en vakmanschap gemaakt, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit en afwerking. Dankzij deze nieuwe hefschuifpui kan de klant nu optimaal genieten van het buitenleven en wordt de woning op een stijlvolle manier verbonden met de tuin.

Bij MSN Kunststof Kozijnen bieden we een uitgebreid assortiment aan kunststof schuifpuien, inclusief installatie en onderhoud. Voor meer informatie over kunststof kozijnen Veendam, of om een offerte aan te vragen voor uw eigen schuifpui project, neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

Bekijk ook

Binnenkort!
Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!
Lees meer

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer
Offerte aanvragen