Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Renovatie van twee dakkapellen en een erker in Appingedam, Groningen

Afgelopen week hebben wij voor een klant in het Groningse Appingedam een complete renovatie gerealiseerd ten behoeve van twee dakkapellen en een erker.

Beide dakkapellen en de erker hebben wij voorzien van kunststof. Hierdoor hebben de bewoners weinig tot geen onderhoud meer aan de dakkapel en erker.

Dakkapel Groningen (Appingedam)

Naast het renoveren van de twee dakkapellen en erker hebben wij ook nog twee kunststof kozijnen geplaatst, zo ziet de gehele woningen er nu weer strak en fris uit.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk ook

Binnenkort!
Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!
Lees meer

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer
Offerte aanvragen