Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!

De gevel van deze woning is hoger dan de standaard, waardoor de nieuwe kunststof raampartij en deuren erg spectaculair te noemen zijn. 

Recensie van de klant:

"Douwe is bij ons gekomen om alles in te meten, waarbij we een prijs geoffreerd kregen, we hebben wat bijzondere wensen doorgegeven, zo hadden wij de wens om een aantal vensters in de binnenzijde een andere kleur (antraciet) te geven en aan de buitenkant donkerblauw zodat dit overeenkomt met het overige houtwerk, ze hebben bij MSN kozijnen een aantal schetsen gemaakt en deze hebben we nog een aantal keer gewijzigd, dit was allemaal geen probleem en toen we tevreden waren met de devinitieve schets hadden we een paar maanden later de kozijnen er in zitten. De montage verliep erg prettig. 2 vakmannen kwamen s'morgens vroeg en hebben de enorm dikke muur + kozijn eruit gebroken. Er stond een container voor het puin klaar en ze hebben zelfs de straat aangeveegd. Daarna is er flink doorgewerkt om het kozijn er in te plaatsen. Het ziet er super uit, goede afwerking en aardige gasten. Wij zijn dik tevreden! "

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Foto's

Bekijk ook

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer

Gehele woning voorzien van kunststof in Assen, Drenthe

Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen   Afgelopen week hebben wij een gehele woning in Assen voorzien van kunststof kozijnen. Alle houten kozijnen en deuren zijn vervangen door kunststof van het merk Inoutic. Daarnaast hebben wij in de ac…
Lees meer
Offerte aanvragen