Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Voordeur Uithuizen, Groningen

In uithuizen hebben we een voordeelpaneel geplaatst.

Deze klant nam geen genoegen met een standaard voordeur maar had een speciale wens. Het moest een voordeur paneel met een rooster worden gezien de leeftijd van de woning. Na enig speurwerk hadden wij het paneel gevonden en werd het gemonteerd waarna de klant super tevreden was en meteen een nieuwe achterdeur bestelde.

We hadden ook al kunststof kozijnen geplaatst in de woning en hebben de deuren hierop aangepast zodat één geheel lijkt. De woning is nu compleet voorzien en het is een plaatje.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bekijk ook

Binnenkort!
Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

Tuindeuren Herenhuis achtergevel Assen

 In een statige woning in Assen hebben we de achtergevel vervangen met kunststof tuindeuren, de tuin is nu ook te bereiken via de slaapkamer!
Lees meer

Plaatsing van grote hefschuifpui in Veendam, Groningen

Onlangs hebben wij voor één van onze opdrachtgevers deze "grote" schuifpui geplaatst in Veendam. Ondanks de maatvoering en het bijbehorende gewicht is ook deze klus weer goed geslaagd en kunnen de bewoners genieten van het ruime uitzicht.
Lees meer

Woning in Westerlee voorzien van kunststof kozijnen i.c.m. screens

Begin juni hebben wij de opdracht uitgevoerd om voor een opdrachtgever in het Groningse Westerlee een woning te voorzien van kunststof kozijnen en tevens voor enkele kozijnen screens geplaatst.
Lees meer
Offerte aanvragen