Uw kunststof kozijnen specialist in: Groningen, Friesland en Drenthe
Heeft u vragen? Bel ons 0597 - 671 113
Volg ons op | |

Onze klanten aan het woord

Wat vinden klanten van MSN kunststof kozijnen? Omdat een objectieve mening van onze klanten u kan helpen bij uw keuze laten we hier graag de reacties van onze klanten zien.

Bent u klant? Laat dan onderstaand uw recensie achter, u helpt er anderen mee een goede keuze te maken.

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 9,9 van 10 op basis van 50 gebruikersrecensies

13-12-2018 19:50
Geschreven door Fam. Wanders,
Het heeft even geduurd. Tja dat klopt inderdaad, in ons geval dan. Soms zit het even mee en soms zit het gewoon stom tegen. Overmacht is soms een dingetje! Daarbij komt ook nog dat MSN Kunststof Kozijnen het beredruk heeft. En wij weten wel waarom! Dit overkomen namelijk de meest betrouwbare en vakbekwame bedrijven. Het is gewoon hun eigen schuld, haha, want ze zijn gewoon hartstikke goed bezig. Van het opmaken van de offerte tot aan de montage hebben we te maken gehad met vakbekwame mensen (die weten waar ze over praten) en die in het bezit zijn van goede humor, maar veel belangrijker dus, hun vakmanschap en klantvriendelijkheid. Wij raden MSN kunststof kozijnen ten zeerste aan. Hun prijs en kwaliteitsverhouding is uitstekend. En mocht er iets niet in de haak zijn ("wat dan?" vraag je jezelf af) kun je altijd bij MSN terug of terecht komen. Douwe, Marcel, Geert en Bert bedankt ! We hopen nog vele jaren te genieten van het geleverde werk en product !
13-12-2018 18:01
Geschreven door J. Verbraak,
Bij toeval reden we langs het bedrijf, we zijn een kijkje gaan nemen. De eerste indruk was goed een fijn gesprek gehad, waarbij goede ideeën werden aangedragen. Daarna hebben we opdracht gegeven voor de kozijnen van onze nieuwe woning. De kozijnen, ramen en deuren zijn van zeer goede kwaliteit met een perfecte passing. De plaatsing is keurig netjes gedaan. Het is zeker een aanrader.
14-11-2018 21:19
Geschreven door J. Dijk,
Fijn persoonlijk contact met het bedrijf in voorbereiding en vragen. Goed en mooi werk geleverd, veel bekijks door buurtbewoners. Goede en prettige monteurs, veel overleg tijdens plaatsing. Absolute aanrader
22-10-2018 12:25
Geschreven door F s Fial,
Het werk is keurig gedaan netjes en snel afgewerkt, prijs/ kwaliteit verhouding goed.
13-09-2018 08:26
Geschreven door Mevr L Haken,
Uitstekend werk gedaan kreeg veel complimenten dat het zo mooi is geworden
13-08-2018 13:31
Geschreven door Fam. van der Zwan,
"Douwe is bij ons gekomen om alles in te meten, waarbij we een prijs geoffreerd kregen, we hebben wat bijzondere wensen doorgegeven, zo hadden wij de wens om een aantal vensters in de binnenzijde een andere kleur (antraciet) te geven en aan de buitenkant donkerblauw zodat dit overeenkomt met het overige houtwerk, ze hebben bij MSN kozijnen een aantal schetsen gemaakt en deze hebben we nog een aantal keer gewijzigd, dit was allemaal geen probleem en toen we tevreden waren met de devinitieve schets hadden we een paar maanden later de kozijnen er in zitten. De montage verliep erg prettig. 2 vakmannen kwamen s'morgens vroeg en hebben de enorm dikke muur + kozijn eruit gebroken. Er stond een container voor het puin klaar en ze hebben zelfs de straat aangeveegd. Daarna is er flink doorgewerkt om het kozijn er in te plaatsen. Het ziet er super uit, goede afwerking en aardige gasten. Wij zijn dik tevreden! "
24-07-2018 12:56
Geschreven door Fam. Gelderblom,
MSN Kunststof Kozijnen heeft al onze kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen. Ons huis is er ontzettend door opgeknapt. Alle kozijnen zitten er strak in, alles is mooi afgewerkt opgeleverd en problemen die ontstaan bij een oud huis zijn direct opgelost. De medewerkers zijn echte vakmannen van verkoop tot uitvoering en zijn erg vriendelijk en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!
28-06-2018 14:22
Geschreven door E de Haan,
Wij zijn tevreden over de gehele transactie. De totale duur van eerste contact tot aflevering en plaatsing duurde iets langer dan verwacht. Wel telkens op de hoogte gehouden hiervan. Plaatsing ook zeer goed verlopen. Een zijdeur raam was voorzien van verkeerd glas en deze werd al na een week weer geplaatst. Al met al zeer tevreden.
24-06-2018 13:29
Geschreven door Mulder,
Wij zijn zeer blij met onze geplaatste kunststof achterdeur van MSN Kozijnen. Het ziet er mooi strak uit en goed afgewerkt. Al het afval is door MSN ook meegenomen. We zijn zeer vriendelijk geholpen en zullen in de toekomst zeker terugkomen.
15-06-2018 11:43
Geschreven door Klaassens ,
Dankzij MSN kozijnen hebben wij nu mooie en netjes geplaatste kunststof kozijnen. Allemaal vakbekwame en meedenkende medewerkers, zowel verkoper, inmeter en monteurs. Alles precies naar onze wensen en uitgevoerd volgens afspraken. Het heeft iets langer geduurd dan de planning was, maar dit heeft waarschijnlijk te maken gehad met het slechte weer en was voor ons geen enkel probleem.
15-06-2018 11:24
Geschreven door B.Brugge,
Tot volle tevreden heid gedaan zowel met de vertegenwoordiger Je kunt al je wensen kenbaar maken en je wordt goed geïnformeerd en voorgelicht en wat de mogelijkheden zijn. Dit is döor mij ook de doorslag gegeven om voor deze firma te kiezen zal het zeker doorgeven aan derden
25-05-2018 23:01
Geschreven door Jos en Tina van de Wall-Tempel,
Wij zijn zeer vakkundig geholpen door Het bedrijf MSN kunststofkozijnen, zowel met de aanschaf en plaatsing ervan, zij zijn hun afspraken van begin tot einde na gekomen. De levering en montage van de 4 stuks kunststof kozijnen,boven,en de af werking zowel buiten als binnen is zeer vakkundig uitgevoerd. Deze zijn door zeer vriendelijke en vak bekwame mannen geplaatst en alles is netjes afgevoerd en schoon opgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als wij de volgende project gaan uitvoeren, Dan laten wij dit zeer zeker weer door MSN laten uitvoeren. Wij zijn meer dan tevreden met de nieuwe kunststof kozijnen. Deze bedrijf is zeker aan te raden, zij komen hun afspraken na en leveren vakwerk.
10-05-2018 09:33
Geschreven door k feringa en K hartman,
recensie We waren zeer tevreden over de kwaliteit , afwerking en vakkundigheid. Alles werd na de werkzaamheden keurig opgeruimd. Na de werkzaamheden kwam er inspectie
12-03-2018 13:31
Geschreven door Haaima,
Zeer goed geholpen door msn kozijnen. De levering en montage ging zeer goed jammer dat het zo koud was gevoelstemperatuur was kouder als -10 en toch gingen de jongens door.
12-03-2018 12:45
Geschreven door ferdinand,
We zijn er zeer tevreden mee
08-03-2018 17:32
Geschreven door Dave Bleeker,
Keurig nette kozijnen, we zijn er zeer tevreden over.
28-02-2018 11:48
Geschreven door Familie Braam,
Na een aantal keren contact te hebben gehad waardoor het iets langer duurde als gepland, zijn wij blij dat we hebben gekozen voor MSN kozijnen. Kwalitatief goed materiaal en het werd netjes gemonteerd door goede vakmensen!
18-02-2018 18:36
Geschreven door Familie Bultje ,
Superkwaliteit kozijnen worden keurig netjes door vriendelijke vakmannen geïnstalleerd . Wij bevelen MSN kozijnen aan !
15-02-2018 18:51
Geschreven door Goos,
oude kozijnen verwijderd, nieuwe kozijnen door vriendelijke vakmensen geplaatst, netjes afgewerkt en de oude kozijnen en alle rommel meegenomen.
15-02-2018 12:47
Geschreven door Richard Melessen,
Vriendelijke vakkundige medewerkers die na afloop alles weer netjes hebben achtergelaten. Ook tijdens het werk was alles keurig op zijn plek en was de rommel en overlast zeer beperkt.
13-02-2018 09:52
Geschreven door Y Veenstra ,
Goede service en kwaliteit. Vriendelijke vakmensen.
16-05-2017 09:55
Geschreven door Jan Johan ten Have,
Wij zijn super blij met onze nieuwe buitendeuren. Uitstekende kwaliteit, mooi en een keurige prijs. De kundige, plezierige monteurs leverden uitstekend werk en lieten de werkplek netjes achter. Een aanrader!
12-04-2017 19:21
Geschreven door F.J. Siegers,
Uitermate tevreden over zowel de kozijnen, als het plaatsen ervan door zeer vakkundige en gezellige monteurs. Zullen zeker weer een beroep doen op MSN in de toekomst. Kan dit bedrijf alleen maar bij iedereen aanbevelen.
07-04-2017 19:21
Geschreven door Gerrie wever,
Super trots op onze nieuwekozijnen Keurig netjes afgeleverd en geplaats goeie kwaliteit
07-04-2017 14:35
Geschreven door Bjarke & Manuela,
04-03-2017 13:09
Geschreven door H.A.J. Langes,
Mooie kozijnen, keurig gemonteerd. Goede prijs/kwaliteit.
25-02-2017 21:26
Geschreven door fam Doets,
Ons huis is deels voorzien van kunststof kozijnen, die door door MSN zijn geplaatst. Gezellige werklui, die verstand van hun werk hebben. En niet duur, en alles goed afgewerkt. Ook wordt alles netjes opgeruimd. Veel positieve reactie gehad van het uitgevoerde werk.
16-01-2017 14:32
Geschreven door Martinistad B.V.,
MSN heeft een kozijn met een deur geplaatst in de toegang tot onze wasstraat, goed werk geleverd en perfect afgewerkt.
06-12-2016 19:31
Geschreven door H Timmer,
Nieuwe kozijnen geplaatst in woonkamer en keuken door vakundige monteurs ben zeer tevreden ook de afwerking is geweldig.
29-11-2016 10:42
Geschreven door Ron,
Nieuwe kozijnen bij onze slaapkamers geplaatst door de monteurs. Vriendelijk, vakkundig en snel gerealiseerd door deze mannen. Zeer tevreden met het resultaat.

Onze werkwijze in video’s

KOZIJNEN PLAATSEN en
PRODUCEREN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Kijk hoe een kunststof kozijn wordt gemaakt en later wordt geplaatst.

Wilt u meer filmpjes zien? 

BEKIJK MEER filmpjes