Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu

Recensies

Wat vinden klanten van MSN kunststof kozijnen? Omdat een objectieve mening van onze klanten u kan helpen bij uw keuze, laten we hier graag de reacties van onze klanten zien.

Bent u klant? Laat dan onderstaand uw recensie achter, u helpt er anderen mee een goede keuze te maken.

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,94 van 5 op basis van 88 gebruikersrrecensies
Voortraject (offerte, inmeten) prima verlopen. Deskundige mensen. Het plaatsen van de kozijnen en de schuifpui verliep (op een klein puntje na) perfect. Heel nauwkeurig en alles keurig afgewerkt. Ben heel tevreden over het resultaat.
Frans Krips   geplaatst op: 13-05-2024 18:04
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. goede service. betrouwbaar . en hele goede monteurs. echte vaklui die hun vak verstaan. ik zou MSN kozijnen aan iedereen aanraden die kunststof kozijnen zoekt.
janneke verhagen   geplaatst op: 10-04-2024 11:02
Na een lange wachttijd van ruim 2 jaar - drukte op de kunststof kozijnen markt... - zijn afgelopen januari "24 toch uiteindelijk onze kunststof kozijnen en deuren geïnstalleerd door MSN. De winterperiode had natuurlijk niet onze voorkeur gezien de onvoorziene weersomstandigheden. Maar de planning is helaas van te voren niet te bepalen. Achteraf hebben we het geluk gehad dat het ondanks de koude temperaturen (rond het vriespunt), droog weer hebben gehad tijdens de montage van de kozijnen. En met name voor de twee monteurs (Roy & Marcel) een groot compliment voor de wijze waarop zij de klus geklaard hebben. Harde werkers ondanks het koude weer !! Enkel voor het plaatsen van de boeidelen op het dak heeft MSN met ons een nieuwe afspraak moeten maken. De reden hiertoe was, dat het niet verantwoord was om met sneeuw (gladheid) het dak op te gaan. Ook dit laatste onderdeel is later keurig door door de binnendienst (Henny) weer ingepland en weer door dezelfde monteurs uitgevoerd. Het contact met het bedrijf en vooral Roy en Marcel hebben we al zeer prettig ervaren. Bij deze dan ook onze waardering en tevredenheid uitgesproken over de uitgevoerde opdracht.
Fam. van den Berg / Delfzijl   geplaatst op: 18-03-2024 22:22
Kozijnen geplaatst. Goed contact en goeie service. Wij kunnen weer jaren vooruit.
Maik Winter   geplaatst op: 05-02-2024 14:01
Kozijnen zijn bij ons geplaatst door Roy en Marcel harde werkers en alles ziet er super strak uit we zijn zeer tevreden 👍
Bert telkamp   geplaatst op: 01-02-2024 16:36
Onlangs zijn er kunststof kozijnen geplaatst door Geert en Robert. Zeer tevreden, ziet er prachtig uit. Bedankt. Bij deze willen wij ook Henny bedanken voor antwoorden op onze vragen.
Anita Haak   geplaatst op: 19-01-2024 07:45
Deze week zijn er bij ons 7 nieuwe kozijnen geplaatst. We zijn zeer tevreden. Deskundige monteurs Geert en Sem. Het ziet er perfekt uit.
Geert Boven   geplaatst op: 28-06-2023 17:39
Goede service, bij vragen duidelijke uitleg. Vriendelijke en hele nette monteurs. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij andere mensen.
Roemeling   geplaatst op: 27-06-2023 09:01
Prima.
E.L.Kalff   geplaatst op: 18-06-2023 07:54
Nadat wij 2,5 jaar geleden onze bovenverdieping hebben laten voorzien van nieuwe kozijnen was nu de benedenverdieping aan de beurt. Er moesten twee kozijnen met openslaande deuren, een raamkozijn en de voordeur worden vervangen. Zoals afgesproken kwamen de monteurs (Johannes en Joel) op de afgesproken data langs om de klus te klaren. Dit hebben zij heel netjes en tot onze volle tevredenheid gedaan. Het waren hele vriendelijke en deskundige monteurs. Gezien onze ervaring met MSN kunnen wij ze alleen maar aanbevelen.
Lucas Kamps   geplaatst op: 12-06-2023 19:56
In mei 2023 zijn onze kozijnen geplaatst door een professioneel bedrijf zo is dat in onze ogen ,de jongens Remon en Johannes , dit zijn jongens die hun vak goed verstaan en een luisterend oor hebben voor de klant hier zijn we erg tevreden over, de kozijnen zijn prima geplaatst en de samenwerking was perfect Verder is dit een prima bedrijf wat hun afspraken na komt mooie kozijnen Dus zeker de moeite waard om met hun in zee tegaan
Rudie en Thea   geplaatst op: 18-05-2023 23:21
We hebben er even op moeten wachten maar uiteindelijk heeft MSN kozijnen ons huis voorzien van gevelschroten en 2 draaikiep ramen. Wij zijn uitstekend tevreden. Met name de professionaliteit van de monteurs, meneer Smurf en meneer Robert. Het is een kunststuk geworden. Heren, bedankt.
Johan Westerbaan   geplaatst op: 10-11-2022 13:22
Gisteren was de oplevering van de kunstof kozijnen. Het ziet er super strak uit, het is echt ontzettend mooi geworden. Dankjewel wel heren, ( smurf en Roberd) We zijn er heel erg blij mee!!! Mvg fam Brink
Fam Brink   geplaatst op: 22-10-2022 19:34
Ondanks de ongewilde vertraging door het niet tijdig aanwezig zijn de glasruiten, heeft het montageteam volledig tot onze tevredenheid de klus geklaard. Probleempjes die zich voordeden werden op een uitstekende wijze opgelost. Dit werk was een 10 waard.
Saat   geplaatst op: 13-07-2022 17:53
Wij zijn uitstekend geholpen door MSN kozijnen. Alle kozijnen zijn netjes geplaatst. Vriendelijke mensen. kortom dik tevreden en zeker een aanrader.
Jeroen   geplaatst op: 08-07-2022 10:51
Wij zijn zeer tevreden en blij met onze kunststoffen kozijnen van MSN. Door het hele huis inclusief raamdecoratie geplaatst en netjes afgewerkt door Roy en Robert. 21 juni 2022. Johan en Bea van Ingen
Johan en Bea v. Ingen   geplaatst op: 22-06-2022 14:15
Goedemorgen. Wij zijn zeer tevreden over de geplaatste kozijnen. Zowel over de kozijnen op zich en over jullie medewerkers Roy en Robert. Wij zullen MSN aan bevelen als een zeer deskundige en betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen. m.vr.gr., Luuk Mulder
L.J.Mulder   geplaatst op: 15-06-2022 11:14
3 week geleden nieuwe kozijnen woonkamer, slaapkamer, douche en een voordeur laten plaatsen door MSN Kozijnen. Afgelopen week zijn de plisse's door MSN geplaatst en hebben ze de deur nog even afgesteld. Ook zijn we heel tevreden over Roy en Robert, vriendelijke, hardwerkende monteurs. Toppertjes. Wij raden MSN dus ook van harte aan.
Piet en Trijnie   geplaatst op: 24-10-2021 12:01
We zijn zeer tevreden over het plaatsen van twee kozijnen. Plaatsing op een vakkundige manier. Door twee vakmensen geplaatst. Top dik tevreden 👍👍
Enter   geplaatst op: 05-10-2021 12:42
Op 14 juni 2021 is bij ons een nieuwe kunststof voordeur met kozijn geplaatst. Wij zijn zeer tevreden op de manier waarop het geheel geplaatst is en opgeleverd is. Klasse !
Tiemo Beugel   geplaatst op: 14-06-2021 17:24
November 2020 kunststof kozijnen laten plaatsen op de 2e verdieping en 1ste verdieping aan de achterkant. Zeer goede en kwalitatieve samenwerking van begin tot einde. Het was zeer prettig om Melle en Jimmy over de vloer te hebben. Dit jaar laat ik de kunststof kozijnen plaatsen aan de voorkant op de 1ste verdieping. Zeker een aanrader als je geen kopzorgen wil hebben i.v.m. het laten plaatsen van kunststof kozijnen.
Esther Bazuin   geplaatst op: 17-05-2021 12:19
Wij zijn zeer blij met onze vier nieuwe kozijnen. Plaatsing ging op een vakkundige manier en het contact met de monteurs was zeer prettig. De raamdecoratie en horren worden binnenkort geplaatst, door dezelfde monteur (Daan), zodat wij er alle vertrouwen in hebben dat dit even vakkundig gebeurt als de kozijnen. Lucas Kamps Groningen
Lucas Kamps   geplaatst op: 26-02-2021 16:36
Afgelopen Woensdag zijn onze kunststof kozijnen geplaatst we zijn heel goed tevreden met die geplaatste kozijnen vooral de afwerking is netjes af gewerkt. De monteur van uw bedrijf is een fijne man zijn naam is Menne hij is sikuuur en netjes. en werkte maar door zonder pauze en naam gezegt geweldig, Ik heb net weer 3 kozijnen besteld en met Rinus een datum besproken. en zou graag Menne voor de volgende keer zo weer uitnodigen voor die andere nieuwe kozijnen. Groetjes Henk Tuinder Godlinze
Henk Tuinder   geplaatst op: 12-11-2020 12:17
Uitstekend bedrijf! Een vakman aan het werk die zo verschrikkelijk mooi, veel, prachtig en netjes werk heeft afgeleverd!! Echt een dikke pluim. Zou het bedrijf zeker aanbevelen. Alles netjes tot in de puntjes afgewerkt. Betreft hier om 2 grote erke's en boven 2 dubbele kozijnen.
Amber Lieben   geplaatst op: 03-11-2020 14:30
Vriendelijke mensen ,prima kwaliteit kozijnen goed geplaatst ,ook vriendelijke montage mensen ,heb al weer nieuwe kozijnen bestelt.
Ooms   geplaatst op: 20-10-2020 11:20
vorige week zijn bij ons de Kunststof kozijnen geplaatst. heel mooi geworden en mooi afgewerkt. Dat was het wachten waard! Echt vakkundig werk geleverd door Melle en Jimmy! We zijn zeer tevreden.
Ramiro   geplaatst op: 23-09-2020 16:54
Afgelopen dagen 7 kunststof kozijnen geplaatst door twee vakkundige en vriendelijke monteurs die snel en net werk geleverd hebben. alles werd keurig afgewerkt en alles werd schoon achtergelaten. Bedrijf zeer aan te raden voor goed werk en met betaalbare prijzen. de vijf sterren zijn zeer verdiend.
H. Tiekstra   geplaatst op: 09-09-2020 21:42
Op dinsdag 1 september 2020 hebben de heren Geert en Jimmy een raamkozijn en voordeurkozijn met deur geplaatst. De heren zijn vakmensen die op de halve millimeter nauwkeurig werken, op kleine details letten en daarbij zijn ze ook bijzonder klantvriendelijk. Bij MSN krijg je kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zoek je kunststof producten voor je huis of anders neem contact op met MSN. Ik geef MSN vijf sterren omdat zij gewoon goed zijn.
Anton Le Blanc   geplaatst op: 03-09-2020 13:00
Vorige week hele bovenverdieping,5 draaikiepramen en voor douche , kantelraam. Tevens een nieuwe voordeur laten plaatsen. Twee monteurs hebben in twee en halvedag alles Keurig gedemonteerd ,opgeruimd en schoongemaakt. Nieuwe een geplaatst en voordeur.alles keurig afgewerkt en schoon opgeleverd.de monteurs waren vriendelijk behulpzaam en vakkundig. Van mij krijgen ze Vijf Sterren.MSN zal ik iedereen aanraden en hierbij ook nog eens voor een betaalbare prijs.
Menno bos   geplaatst op: 15-01-2020 15:42
Top werk geleverd.
Roy   geplaatst op: 07-10-2019 08:44
Deze week zijn er bij ons twee kunstof kozijnen geplaatst.... in één woord geweldig Zelfs gratis twee mooie vensterbanken geplaatst. Vriendelijke vakmannen, goede montage en zeer aan te bevelen. Dank MSN!
Lamain   geplaatst op: 04-10-2019 17:59
Zeer goede afhandeling van afgenomen product. De medewerkers werkten zeer netjes en de afwerking was goed verzorgd. Daarnaast waren de werknemers prettig in de omgang: reclame voor het bedrijf met deskundige adviezen betreffende het product.
Riko Schouwstra   geplaatst op: 04-10-2019 11:21
Nieuwe paneel in mijn deur gekocht en geplaatst een zeer vriendelijke persoon en een hele mooie deur Prettige samen werking en zeer tevreden
Dqve de Vries   geplaatst op: 25-09-2019 17:54
Zeer tevreden. Het hele huis vakkundig voorzien van kozijnen en deuren in een kleine 3 dagen. Het was echt afzien voor de mannen met deze temperaturen. Petje af.
H.G.Schipper   geplaatst op: 26-07-2019 10:42
Zeer tevreden. Heldere prijsopgaaf, snelle levering en twee werknemers die vlot en met kennis van zaken de kozijnen en deuren plaatsten. Ook werden zaken hersteld die niet tot de klus behoorden. Een eerder geplaatste deur door ander bedrijf werd opnieuw zorgvuldig afgesteld. Een los zittende plank plank werd ook nog even opnieuw vastgemaakt. Ik heb genoten van de zorgvuldigheid waarmee werd gewerkt! Dikke pluim!
Lex Tervelde   geplaatst op: 04-07-2019 22:55
Na diverse offertes voor een dubbel kozijn plus een achterdeur inclusief HR++ glas te hebben aangevraagd bij diverse bedrijven, hebben we gekozen voor MSN. Niet alleen was de prijs gunstig, maar er was ook sprake van een gunfactor, omdat ik enkele jaren geleden uitstekend ben geholpen door dit bedrijf met een kapot slot. We moesten wel een poos wachten in verband met de drukte, maar het geheel ziet er netjes uit. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig.
G. Speelman   geplaatst op: 16-05-2019 20:56
Na de offerte-aanvraag via internet bij diverse bedrijven, had MSN de beste voorstellen. Daarna de showroom bezocht, alwaar deskundig en prettig geholpen. Hier werd ons duidelijk dat het credo "We doen het goed of we doen het niet", geen loze kreet is. Daarna worden de definitieve maten opgemeten en de bouwkundige staat van de woning beoordeeld. Dit om onverwachte schade te voorkomen. De levering en plaatsing van de kozijnen is helemaal een feest. Niet alleen zijn de monteurs kundig maar ook nog eens precies en prettig in omgang. Tijdens het plaatsen werden we nadrukkelijk betrokken en onze wensen ten uitvoer gebracht. Kortom: MSN is aan aanrader als je goede kozijnen geplaatst wil hebben voor een redelijke prijs!
F.Bekkema   geplaatst op: 08-05-2019 09:35
Eind september 2018 een schuifpui en dakraam besteld, welke eind maart 2019 is geleverd op zeer nette en kundige wijze door de mensen van MSN. Helaas bleek bij een eerste regenbui dat in de fabriek iets per abuis niet te zijn door gefreesd, wat een paar dagen is opgelost door MSN.
fam. Goedendorp   geplaatst op: 30-03-2019 21:54
Het heeft even geduurd. Tja dat klopt inderdaad, in ons geval dan. Soms zit het even mee en soms zit het gewoon stom tegen. Overmacht is soms een dingetje! Daarbij komt ook nog dat MSN Kunststof Kozijnen het beredruk heeft. En wij weten wel waarom! Dit overkomen namelijk de meest betrouwbare en vakbekwame bedrijven. Het is gewoon hun eigen schuld, haha, want ze zijn gewoon hartstikke goed bezig. Van het opmaken van de offerte tot aan de montage hebben we te maken gehad met vakbekwame mensen (die weten waar ze over praten) en die in het bezit zijn van goede humor, maar veel belangrijker dus, hun vakmanschap en klantvriendelijkheid. Wij raden MSN kunststof kozijnen ten zeerste aan. Hun prijs en kwaliteitsverhouding is uitstekend. En mocht er iets niet in de haak zijn ("wat dan?" vraag je jezelf af) kun je altijd bij MSN terug of terecht komen. Douwe, Marcel, Geert en Bert bedankt ! We hopen nog vele jaren te genieten van het geleverde werk en product !
Fam. Wanders   geplaatst op: 13-12-2018 19:50
Bij toeval reden we langs het bedrijf, we zijn een kijkje gaan nemen. De eerste indruk was goed een fijn gesprek gehad, waarbij goede ideeën werden aangedragen. Daarna hebben we opdracht gegeven voor de kozijnen van onze nieuwe woning. De kozijnen, ramen en deuren zijn van zeer goede kwaliteit met een perfecte passing. De plaatsing is keurig netjes gedaan. Het is zeker een aanrader.
J. Verbraak   geplaatst op: 13-12-2018 18:01
Fijn persoonlijk contact met het bedrijf in voorbereiding en vragen. Goed en mooi werk geleverd, veel bekijks door buurtbewoners. Goede en prettige monteurs, veel overleg tijdens plaatsing. Absolute aanrader
J. Dijk   geplaatst op: 14-11-2018 21:19
Het werk is keurig gedaan netjes en snel afgewerkt, prijs/ kwaliteit verhouding goed.
F s Fial   geplaatst op: 22-10-2018 12:25
Uitstekend werk gedaan kreeg veel complimenten dat het zo mooi is geworden
Mevr L Haken   geplaatst op: 13-09-2018 08:26
"Douwe is bij ons gekomen om alles in te meten, waarbij we een prijs geoffreerd kregen, we hebben wat bijzondere wensen doorgegeven, zo hadden wij de wens om een aantal vensters in de binnenzijde een andere kleur (antraciet) te geven en aan de buitenkant donkerblauw zodat dit overeenkomt met het overige houtwerk, ze hebben bij MSN kozijnen een aantal schetsen gemaakt en deze hebben we nog een aantal keer gewijzigd, dit was allemaal geen probleem en toen we tevreden waren met de devinitieve schets hadden we een paar maanden later de kozijnen er in zitten. De montage verliep erg prettig. 2 vakmannen kwamen s'morgens vroeg en hebben de enorm dikke muur + kozijn eruit gebroken. Er stond een container voor het puin klaar en ze hebben zelfs de straat aangeveegd. Daarna is er flink doorgewerkt om het kozijn er in te plaatsen. Het ziet er super uit, goede afwerking en aardige gasten. Wij zijn dik tevreden! "
Fam. van der Zwan   geplaatst op: 13-08-2018 13:31
MSN Kunststof Kozijnen heeft al onze kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen. Ons huis is er ontzettend door opgeknapt. Alle kozijnen zitten er strak in, alles is mooi afgewerkt opgeleverd en problemen die ontstaan bij een oud huis zijn direct opgelost. De medewerkers zijn echte vakmannen van verkoop tot uitvoering en zijn erg vriendelijk en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!
Fam. Gelderblom   geplaatst op: 24-07-2018 12:56
Wij zijn tevreden over de gehele transactie. De totale duur van eerste contact tot aflevering en plaatsing duurde iets langer dan verwacht. Wel telkens op de hoogte gehouden hiervan. Plaatsing ook zeer goed verlopen. Een zijdeur raam was voorzien van verkeerd glas en deze werd al na een week weer geplaatst. Al met al zeer tevreden.
E de Haan   geplaatst op: 28-06-2018 14:22
Wij zijn zeer blij met onze geplaatste kunststof achterdeur van MSN Kozijnen. Het ziet er mooi strak uit en goed afgewerkt. Al het afval is door MSN ook meegenomen. We zijn zeer vriendelijk geholpen en zullen in de toekomst zeker terugkomen.
Mulder   geplaatst op: 24-06-2018 13:29
Dankzij MSN kozijnen hebben wij nu mooie en netjes geplaatste kunststof kozijnen. Allemaal vakbekwame en meedenkende medewerkers, zowel verkoper, inmeter en monteurs. Alles precies naar onze wensen en uitgevoerd volgens afspraken. Het heeft iets langer geduurd dan de planning was, maar dit heeft waarschijnlijk te maken gehad met het slechte weer en was voor ons geen enkel probleem.
Klaassens   geplaatst op: 15-06-2018 11:43
Tot volle tevreden heid gedaan zowel met de vertegenwoordiger Je kunt al je wensen kenbaar maken en je wordt goed geïnformeerd en voorgelicht en wat de mogelijkheden zijn. Dit is döor mij ook de doorslag gegeven om voor deze firma te kiezen zal het zeker doorgeven aan derden
B.Brugge   geplaatst op: 15-06-2018 11:24
Wij zijn zeer vakkundig geholpen door Het bedrijf MSN kunststofkozijnen, zowel met de aanschaf en plaatsing ervan, zij zijn hun afspraken van begin tot einde na gekomen. De levering en montage van de 4 stuks kunststof kozijnen,boven,en de af werking zowel buiten als binnen is zeer vakkundig uitgevoerd. Deze zijn door zeer vriendelijke en vak bekwame mannen geplaatst en alles is netjes afgevoerd en schoon opgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als wij de volgende project gaan uitvoeren, Dan laten wij dit zeer zeker weer door MSN laten uitvoeren. Wij zijn meer dan tevreden met de nieuwe kunststof kozijnen. Deze bedrijf is zeker aan te raden, zij komen hun afspraken na en leveren vakwerk.
Jos en Tina van de Wall-Tempel   geplaatst op: 25-05-2018 23:01
recensie We waren zeer tevreden over de kwaliteit , afwerking en vakkundigheid. Alles werd na de werkzaamheden keurig opgeruimd. Na de werkzaamheden kwam er inspectie
k feringa en K hartman   geplaatst op: 10-05-2018 09:33
Zeer goed geholpen door msn kozijnen. De levering en montage ging zeer goed jammer dat het zo koud was gevoelstemperatuur was kouder als -10 en toch gingen de jongens door.
Haaima   geplaatst op: 12-03-2018 13:31
We zijn er zeer tevreden mee
ferdinand   geplaatst op: 12-03-2018 12:45
Keurig nette kozijnen, we zijn er zeer tevreden over.
Dave Bleeker   geplaatst op: 08-03-2018 17:32
Na een aantal keren contact te hebben gehad waardoor het iets langer duurde als gepland, zijn wij blij dat we hebben gekozen voor MSN kozijnen. Kwalitatief goed materiaal en het werd netjes gemonteerd door goede vakmensen!
Familie Braam   geplaatst op: 28-02-2018 11:48
Superkwaliteit kozijnen worden keurig netjes door vriendelijke vakmannen geïnstalleerd . Wij bevelen MSN kozijnen aan !
Familie Bultje   geplaatst op: 18-02-2018 18:36
oude kozijnen verwijderd, nieuwe kozijnen door vriendelijke vakmensen geplaatst, netjes afgewerkt en de oude kozijnen en alle rommel meegenomen.
Goos   geplaatst op: 15-02-2018 18:51
Vriendelijke vakkundige medewerkers die na afloop alles weer netjes hebben achtergelaten. Ook tijdens het werk was alles keurig op zijn plek en was de rommel en overlast zeer beperkt.
Richard Melessen   geplaatst op: 15-02-2018 12:47
Goede service en kwaliteit. Vriendelijke vakmensen.
Y Veenstra   geplaatst op: 13-02-2018 09:52
Wij zijn super blij met onze nieuwe buitendeuren. Uitstekende kwaliteit, mooi en een keurige prijs. De kundige, plezierige monteurs leverden uitstekend werk en lieten de werkplek netjes achter. Een aanrader!
Jan Johan ten Have   geplaatst op: 16-05-2017 09:55
Uitermate tevreden over zowel de kozijnen, als het plaatsen ervan door zeer vakkundige en gezellige monteurs. Zullen zeker weer een beroep doen op MSN in de toekomst. Kan dit bedrijf alleen maar bij iedereen aanbevelen.
F.J. Siegers   geplaatst op: 12-04-2017 19:21
Super trots op onze nieuwekozijnen Keurig netjes afgeleverd en geplaats goeie kwaliteit
Gerrie wever   geplaatst op: 07-04-2017 19:21
Bjarke & Manuela   geplaatst op: 07-04-2017 14:35
Mooie kozijnen, keurig gemonteerd. Goede prijs/kwaliteit.
H.A.J. Langes   geplaatst op: 04-03-2017 13:09
Ons huis is deels voorzien van kunststof kozijnen, die door door MSN zijn geplaatst. Gezellige werklui, die verstand van hun werk hebben. En niet duur, en alles goed afgewerkt. Ook wordt alles netjes opgeruimd. Veel positieve reactie gehad van het uitgevoerde werk.
fam Doets   geplaatst op: 25-02-2017 21:26
MSN heeft een kozijn met een deur geplaatst in de toegang tot onze wasstraat, goed werk geleverd en perfect afgewerkt.
Martinistad B.V.   geplaatst op: 16-01-2017 14:32
Nieuwe kozijnen geplaatst in woonkamer en keuken door vakundige monteurs ben zeer tevreden ook de afwerking is geweldig.
H Timmer   geplaatst op: 06-12-2016 19:31
Nieuwe kozijnen bij onze slaapkamers geplaatst door de monteurs. Vriendelijk, vakkundig en snel gerealiseerd door deze mannen. Zeer tevreden met het resultaat.
Ron   geplaatst op: 29-11-2016 10:42
we zijn zeer tevreden over het plaatsen van 4 kozijnen en ramen, professioneel en vakkundig gedaan, er komen nog meer kozijnen en ook die laten we door msn plaatsen.
fw geelen   geplaatst op: 10-11-2016 11:29
Vakkundig en plezierig personeel heeft drie nieuwe kozijnen geplaatst. Wij zijn tevreden.
Lieuwe Terpstra   geplaatst op: 10-10-2016 14:10
Ons huis is boven nu voorzien van Kunststof kozijnen geplaatst door MSN ,we zijn heel tevreden ook over het Personeel alles netjes achter gelaten. Wij zullen MSN aanbevelen aan andere mensen
Fam: B.Tieben   geplaatst op: 22-07-2016 14:41
Ons huis is voorzien van kunststof kozijnen, geplaatst door MSN, gezellige werklui, die verstand van hun werk hebben. En niet duur, en alles goed afgewerkt.
Familie Noordzij   geplaatst op: 08-07-2016 22:27
We hebben Door het hele huis ramen, buitendeuren, dakramen en tuindeuren laten plaatsen door MSN. Wij zijn meer dan tevreden, over de service en afwerking. Ook hebben de monteurs de vele fouten bij andere ramen door en van een zogenaamde goedkope firma nog gerepareerd . Super personeel, netjes en meedenkend. Absoluut niet duur, echt een aanrader. Gewoon doen
Fam Knol   geplaatst op: 11-06-2016 12:17
vakkundig gedaan heel netjes afgewerkt goede adviezen super monteurs msn kozijnen gewoon een dikke 10
komdeur   geplaatst op: 07-06-2016 21:24
In onze zoektocht naar kunststof kozijnen zijn we na een goed gesprek vooraf uitgekomen bij MSN. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De monteurs zijn vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt. MSN levert mooie kozijnen voor een scherpe prijs. Zeker een aanrader.
Fam. Meedendorp   geplaatst op: 18-02-2016 19:17
Wij zijn heel erg tevreden hoe het personeel van MSN onze Kozijnen hebben geplaatst.Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.We zullen jullie aanbevelen aan andere mensen.
Fam. B Tieben   geplaatst op: 01-02-2016 20:16
Een paar jaar geleden al 4 kozijnen laten vervangen door MSN Kozijnen. Daar heel tevreden over. Vandaag nog 2 kunststof deuren laten vervangen door MSN. Heel vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt. Ook een prima service, monteurs denken goed mee. Wij zijn heel tevreden over MSN! Absoluut een aanrader!!
Fam. Stoppels   geplaatst op: 29-01-2016 17:44
Naar volle tevredenheid zijn de kozijnen vakkundig geplaatst door het personeel van Msn keurig afgewerkt en geen rommel groeten pv
p.velthuis   geplaatst op: 22-01-2016 13:35
Ik ben zeer tevreden over MSN. Goede prijs/kwaliteit verhouding, vakkundig geplaatst, schoon en netjes gewerkt. Zeker een bedrijf waar ik wel weer in zee mee wil of aanraad bij een ander.
A.J.Tuit   geplaatst op: 01-01-2016 13:55
Goede kwaliteit kozijnen en vakkundig geplaatst.
B.van Vliet   geplaatst op: 17-12-2015 13:13
Goede service zeer tevreden. Bedankt
Cvijanovic Danilo   geplaatst op: 14-12-2015 18:21
mooie degelijke kozijnen, vakkundig en keurig gemonteerd en voor een scherpe prijs. wij zijn super tevreden.
fam. Bolt   geplaatst op: 28-11-2015 22:19
Kort geleden bij ons kozijnen+HR++ glas geplaatst door de mannen van MSN. Dit is naar volle tevredenheid gedaan,ook het nawerk is vakundig gebeurd. Bij vervolgorders kan MSN zeker op ons rekenen!
H.Sibering   geplaatst op: 17-11-2015 16:04
Onlangs is bij ons het hele huis voorzien van kunstof kozijnem, deuren en HR++ glas door MSN. Dit naar volle tevredenheid en bijna geen rommel.
ida en frans kriek   geplaatst op: 10-11-2015 07:40
Dank voor de vakkundige montage van de kozijnen, terrasdeur en renovatie van de dakkapel. MSN kozijnen een meedenkende bedrijf met een kwaltiets produkt en service voor een betaalbare prijs.
J.Buitenwerf   geplaatst op: 09-11-2015 12:51
Beste Douwe de Wit, MSN-kozijnen, De gehele woning is er heel erg van opgeknapt, we krijgen dat ook vaak van anderen te horen. Duidelijk verbeterd wooncomfort door rondom HR++glas. Vakkundig gedaan voor een redelijke prijs. Vriendelijke groet, Wigger Jonker.
W.Jonker   geplaatst op: 06-11-2015 14:06
Goede service! Zeer tevreden
Gert-Jan Glazenburg   geplaatst op: 05-11-2015 16:20
Top!
Sander van der Veen   geplaatst op: 05-11-2015 14:45
Offerte aanvragen