Uw kunststof kozijnen specialist in: Groningen, Friesland en Drenthe
Heeft u vragen? Bel ons 0597 - 671 113
Volg ons op | |

Onze klanten aan het woord

Wat vinden klanten van MSN kunststof kozijnen? Omdat een objectieve mening van onze klanten u kan helpen bij uw keuze laten we hier graag de reacties van onze klanten zien.

Bent u klant? Laat dan onderstaand uw recensie achter, u helpt er anderen mee een goede keuze te maken.

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 9,8 van 10 op basis van 61 gebruikersrecensies

10-03-2020 08:08
Geschreven door Oldenwening,
Afgelopen jaar heeft MSN kozijnen bij ons kunstofkozijn voor en achter geplaatst + nieuwe voordeur en achterdeur. Wij zijn zeer tevreden over MSN ze waren en klantgericht en de na service een dikke pluim. MSN is een goede aanrader.
15-01-2020 15:42
Geschreven door Menno bos,
Vorige week hele bovenverdieping,5 draaikiepramen en voor douche , kantelraam. Tevens een nieuwe voordeur laten plaatsen. Twee monteurs hebben in twee en halvedag alles Keurig gedemonteerd ,opgeruimd en schoongemaakt. Nieuwe een geplaatst en voordeur.alles keurig afgewerkt en schoon opgeleverd.de monteurs waren vriendelijk behulpzaam en vakkundig. Van mij krijgen ze Vijf Sterren.MSN zal ik iedereen aanraden en hierbij ook nog eens voor een betaalbare prijs.
07-10-2019 08:44
Geschreven door Roy,
Top werk geleverd.
04-10-2019 17:59
Geschreven door Lamain,
Deze week zijn er bij ons twee kunstof kozijnen geplaatst.... in één woord geweldig Zelfs gratis twee mooie vensterbanken geplaatst. Vriendelijke vakmannen, goede montage en zeer aan te bevelen. Dank MSN!
04-10-2019 11:21
Geschreven door Riko Schouwstra,
Zeer goede afhandeling van afgenomen product. De medewerkers werkten zeer netjes en de afwerking was goed verzorgd. Daarnaast waren de werknemers prettig in de omgang: reclame voor het bedrijf met deskundige adviezen betreffende het product.
25-09-2019 17:54
Geschreven door Dqve de Vries,
Nieuwe paneel in mijn deur gekocht en geplaatst een zeer vriendelijke persoon en een hele mooie deur Prettige samen werking en zeer tevreden
26-07-2019 10:42
Geschreven door H.G.Schipper,
Zeer tevreden. Het hele huis vakkundig voorzien van kozijnen en deuren in een kleine 3 dagen. Het was echt afzien voor de mannen met deze temperaturen. Petje af.
04-07-2019 22:55
Geschreven door Lex Tervelde,
Zeer tevreden. Heldere prijsopgaaf, snelle levering en twee werknemers die vlot en met kennis van zaken de kozijnen en deuren plaatsten. Ook werden zaken hersteld die niet tot de klus behoorden. Een eerder geplaatste deur door ander bedrijf werd opnieuw zorgvuldig afgesteld. Een los zittende plank plank werd ook nog even opnieuw vastgemaakt. Ik heb genoten van de zorgvuldigheid waarmee werd gewerkt! Dikke pluim!
16-05-2019 20:56
Geschreven door G. Speelman,
Na diverse offertes voor een dubbel kozijn plus een achterdeur inclusief HR++ glas te hebben aangevraagd bij diverse bedrijven, hebben we gekozen voor MSN. Niet alleen was de prijs gunstig, maar er was ook sprake van een gunfactor, omdat ik enkele jaren geleden uitstekend ben geholpen door dit bedrijf met een kapot slot. We moesten wel een poos wachten in verband met de drukte, maar het geheel ziet er netjes uit. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig.
08-05-2019 09:35
Geschreven door F.Bekkema,
Na de offerte-aanvraag via internet bij diverse bedrijven, had MSN de beste voorstellen. Daarna de showroom bezocht, alwaar deskundig en prettig geholpen. Hier werd ons duidelijk dat het credo "We doen het goed of we doen het niet", geen loze kreet is. Daarna worden de definitieve maten opgemeten en de bouwkundige staat van de woning beoordeeld. Dit om onverwachte schade te voorkomen. De levering en plaatsing van de kozijnen is helemaal een feest. Niet alleen zijn de monteurs kundig maar ook nog eens precies en prettig in omgang. Tijdens het plaatsen werden we nadrukkelijk betrokken en onze wensen ten uitvoer gebracht. Kortom: MSN is aan aanrader als je goede kozijnen geplaatst wil hebben voor een redelijke prijs!
30-03-2019 21:54
Geschreven door fam. Goedendorp,
Eind september 2018 een schuifpui en dakraam besteld, welke eind maart 2019 is geleverd op zeer nette en kundige wijze door de mensen van MSN. Helaas bleek bij een eerste regenbui dat in de fabriek iets per abuis niet te zijn door gefreesd, wat een paar dagen is opgelost door MSN.
13-12-2018 19:50
Geschreven door Fam. Wanders,
Het heeft even geduurd. Tja dat klopt inderdaad, in ons geval dan. Soms zit het even mee en soms zit het gewoon stom tegen. Overmacht is soms een dingetje! Daarbij komt ook nog dat MSN Kunststof Kozijnen het beredruk heeft. En wij weten wel waarom! Dit overkomen namelijk de meest betrouwbare en vakbekwame bedrijven. Het is gewoon hun eigen schuld, haha, want ze zijn gewoon hartstikke goed bezig. Van het opmaken van de offerte tot aan de montage hebben we te maken gehad met vakbekwame mensen (die weten waar ze over praten) en die in het bezit zijn van goede humor, maar veel belangrijker dus, hun vakmanschap en klantvriendelijkheid. Wij raden MSN kunststof kozijnen ten zeerste aan. Hun prijs en kwaliteitsverhouding is uitstekend. En mocht er iets niet in de haak zijn ("wat dan?" vraag je jezelf af) kun je altijd bij MSN terug of terecht komen. Douwe, Marcel, Geert en Bert bedankt ! We hopen nog vele jaren te genieten van het geleverde werk en product !
13-12-2018 18:01
Geschreven door J. Verbraak,
Bij toeval reden we langs het bedrijf, we zijn een kijkje gaan nemen. De eerste indruk was goed een fijn gesprek gehad, waarbij goede ideeën werden aangedragen. Daarna hebben we opdracht gegeven voor de kozijnen van onze nieuwe woning. De kozijnen, ramen en deuren zijn van zeer goede kwaliteit met een perfecte passing. De plaatsing is keurig netjes gedaan. Het is zeker een aanrader.
14-11-2018 21:19
Geschreven door J. Dijk,
Fijn persoonlijk contact met het bedrijf in voorbereiding en vragen. Goed en mooi werk geleverd, veel bekijks door buurtbewoners. Goede en prettige monteurs, veel overleg tijdens plaatsing. Absolute aanrader
22-10-2018 12:25
Geschreven door F s Fial,
Het werk is keurig gedaan netjes en snel afgewerkt, prijs/ kwaliteit verhouding goed.
13-09-2018 08:26
Geschreven door Mevr L Haken,
Uitstekend werk gedaan kreeg veel complimenten dat het zo mooi is geworden
13-08-2018 13:31
Geschreven door Fam. van der Zwan,
"Douwe is bij ons gekomen om alles in te meten, waarbij we een prijs geoffreerd kregen, we hebben wat bijzondere wensen doorgegeven, zo hadden wij de wens om een aantal vensters in de binnenzijde een andere kleur (antraciet) te geven en aan de buitenkant donkerblauw zodat dit overeenkomt met het overige houtwerk, ze hebben bij MSN kozijnen een aantal schetsen gemaakt en deze hebben we nog een aantal keer gewijzigd, dit was allemaal geen probleem en toen we tevreden waren met de devinitieve schets hadden we een paar maanden later de kozijnen er in zitten. De montage verliep erg prettig. 2 vakmannen kwamen s'morgens vroeg en hebben de enorm dikke muur + kozijn eruit gebroken. Er stond een container voor het puin klaar en ze hebben zelfs de straat aangeveegd. Daarna is er flink doorgewerkt om het kozijn er in te plaatsen. Het ziet er super uit, goede afwerking en aardige gasten. Wij zijn dik tevreden! "
24-07-2018 12:56
Geschreven door Fam. Gelderblom,
MSN Kunststof Kozijnen heeft al onze kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen. Ons huis is er ontzettend door opgeknapt. Alle kozijnen zitten er strak in, alles is mooi afgewerkt opgeleverd en problemen die ontstaan bij een oud huis zijn direct opgelost. De medewerkers zijn echte vakmannen van verkoop tot uitvoering en zijn erg vriendelijk en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat!
28-06-2018 14:22
Geschreven door E de Haan,
Wij zijn tevreden over de gehele transactie. De totale duur van eerste contact tot aflevering en plaatsing duurde iets langer dan verwacht. Wel telkens op de hoogte gehouden hiervan. Plaatsing ook zeer goed verlopen. Een zijdeur raam was voorzien van verkeerd glas en deze werd al na een week weer geplaatst. Al met al zeer tevreden.
24-06-2018 13:29
Geschreven door Mulder,
Wij zijn zeer blij met onze geplaatste kunststof achterdeur van MSN Kozijnen. Het ziet er mooi strak uit en goed afgewerkt. Al het afval is door MSN ook meegenomen. We zijn zeer vriendelijk geholpen en zullen in de toekomst zeker terugkomen.
15-06-2018 11:43
Geschreven door Klaassens ,
Dankzij MSN kozijnen hebben wij nu mooie en netjes geplaatste kunststof kozijnen. Allemaal vakbekwame en meedenkende medewerkers, zowel verkoper, inmeter en monteurs. Alles precies naar onze wensen en uitgevoerd volgens afspraken. Het heeft iets langer geduurd dan de planning was, maar dit heeft waarschijnlijk te maken gehad met het slechte weer en was voor ons geen enkel probleem.
15-06-2018 11:24
Geschreven door B.Brugge,
Tot volle tevreden heid gedaan zowel met de vertegenwoordiger Je kunt al je wensen kenbaar maken en je wordt goed geïnformeerd en voorgelicht en wat de mogelijkheden zijn. Dit is döor mij ook de doorslag gegeven om voor deze firma te kiezen zal het zeker doorgeven aan derden
25-05-2018 23:01
Geschreven door Jos en Tina van de Wall-Tempel,
Wij zijn zeer vakkundig geholpen door Het bedrijf MSN kunststofkozijnen, zowel met de aanschaf en plaatsing ervan, zij zijn hun afspraken van begin tot einde na gekomen. De levering en montage van de 4 stuks kunststof kozijnen,boven,en de af werking zowel buiten als binnen is zeer vakkundig uitgevoerd. Deze zijn door zeer vriendelijke en vak bekwame mannen geplaatst en alles is netjes afgevoerd en schoon opgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als wij de volgende project gaan uitvoeren, Dan laten wij dit zeer zeker weer door MSN laten uitvoeren. Wij zijn meer dan tevreden met de nieuwe kunststof kozijnen. Deze bedrijf is zeker aan te raden, zij komen hun afspraken na en leveren vakwerk.
10-05-2018 09:33
Geschreven door k feringa en K hartman,
recensie We waren zeer tevreden over de kwaliteit , afwerking en vakkundigheid. Alles werd na de werkzaamheden keurig opgeruimd. Na de werkzaamheden kwam er inspectie
12-03-2018 13:31
Geschreven door Haaima,
Zeer goed geholpen door msn kozijnen. De levering en montage ging zeer goed jammer dat het zo koud was gevoelstemperatuur was kouder als -10 en toch gingen de jongens door.
12-03-2018 12:45
Geschreven door ferdinand,
We zijn er zeer tevreden mee
08-03-2018 17:32
Geschreven door Dave Bleeker,
Keurig nette kozijnen, we zijn er zeer tevreden over.
28-02-2018 11:48
Geschreven door Familie Braam,
Na een aantal keren contact te hebben gehad waardoor het iets langer duurde als gepland, zijn wij blij dat we hebben gekozen voor MSN kozijnen. Kwalitatief goed materiaal en het werd netjes gemonteerd door goede vakmensen!
18-02-2018 18:36
Geschreven door Familie Bultje ,
Superkwaliteit kozijnen worden keurig netjes door vriendelijke vakmannen geïnstalleerd . Wij bevelen MSN kozijnen aan !
15-02-2018 18:51
Geschreven door Goos,
oude kozijnen verwijderd, nieuwe kozijnen door vriendelijke vakmensen geplaatst, netjes afgewerkt en de oude kozijnen en alle rommel meegenomen.

Onze werkwijze in video’s

KOZIJNEN PLAATSEN en
PRODUCEREN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN

Kijk hoe een kunststof kozijn wordt gemaakt en later wordt geplaatst.

Wilt u meer filmpjes zien? 

BEKIJK MEER filmpjes