Particulieren
Klik hier voor
het particulieren menu
Producten | Werkwijze | Offerte
Zakelijk
Klik hier voor
het zakelijk menu
Producten | Fabricage | Offerte
Hoofdmenu
Hoofdmenu
  • Eigen fabricage
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Schüco profielen (marktleider)
  • Begeleiding van advies tot montage

Uw zekerheid; onze werkwijze in 7 stappen

Het kopen van Kunststof kozijnen is niet iets dat u elke dag doet. Dit vraagt om een zorgvuldige afweging uwerzijds en een goede begeleiding onzerzijds.

Om topkwaliteit te kunnen garanderen hebben wij het gehele proces van advies tot en met de vakkundige installatie door ons eigen team voor u uitgewerkt in een uniek 7-stappen plan.

De werkwijze van MSN Kunststof Kozijnen in 7 stappen:

Stap 1

Onze adviseur komt bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

Stap 2

Aan de hand van dit gesprek krijgt u van ons een vrijblijvende offerte.

Stap 3

Na 2 weken wordt er weer contact met u opgenomen om te kijken of er nog vragen zijn. Ongetwijfeld hebt u meerdere offertes aangevraagd en ontvangen. Wij leggen graag uit waarom u voor MSN Kozijnen moet kiezen.

Stap 4

Als u akkoord gaat met de offerte, dan sturen wij onze inmeter langs. Deze neemt de exacte productiematen op, zodat we snel tot het produceren van de kozijnen kunnen overgaan. Tip: Mochten er op dat moment nog vragen zijn of aanpassingen nodig zijn, dan kunt u dat met de inmeter bespreken.

Stap 5

Bij eventuele aanpassingen krijgt u van ons nog een bevestiging van de gemaakte afspraken. Dit om te voorkomen dat u voor verrassingen achteraf komt te staan. Pas na uw akkoord gaan wij over tot de productie van de kozijnen.

Stap 6

Er wordt ruim van tevoren een afspraak met u gemaakt om de montage uit te voeren. Mocht u een voorkeur hebben opgegeven, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Stap 7

Aan het einde van de montage loopt de monteur samen met u alle kozijnen na om zeker te zijn dat alles naar wens is. Hiervoor gebruiken wij een opleverlijst. Na goedkeuring begint voor u het genieten van uw nieuwe kozijnen.

U ziet: MSN begeleidt het hele proces van advies tot en met montage.

Wilt u vrijblijvend advies?

 

Vraag onze adviseur

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen